Conținut exclusiv:

48 de sfaturi de economisire a banilor pentru automobiliști


Căutați o grămadă de sfaturi de economisire a banilor în cel mai scurt timp? Iată sfaturile noastre de economisire rapidă, care acoperă totul, de la parcare la carduri de fidelitate.

Cele mai multe dintre acestea sunt legate de autovehicule, dar unele vă pot economisi bani pe tot felul de cheltuieli. De la hacks de cashback la o modalitate de a câștiga sute – sau chiar mii – de pe un petic de asfalt (da, într-adevăr), următoarele sfaturi acoperă o mulțime de terenuri în cel mai scurt timp.

Economisiți la asigurarea auto

Citati-vă fericit

Nu acceptați orbește cotația de reînnoire a asigurării anuale; faceți cumpărături și asigurați-vă că includeți furnizorul dvs. actual în căutare. Loialitatea nu este întotdeauna foarte apreciată, motiv pentru care prețul de reînnoire ar putea fi mai mare decât cel pe care l-ați plătit ultima dată. De asemenea, merită să sunați pentru o negociere de modă veche dacă reînnoirea nu este impresionantă.

Spune-mi numele(d)

Adăugarea unui șofer cu risc scăzut la polița dvs. poate duce la o reducere decentă a primei – chiar dacă persoana în cauză nu va conduce. Invers, dacă există un șofer numit cu risc mai mare acolo aducând prețul în sus, au nevoie să fie?

Asigurarea care recompensează

Unele site-uri de comparare a prețurilor, inclusiv Confused.com și Compare the Market, oferă recompense atunci când căutați și încheiați o poliță de asigurare auto prin intermediul lor, cum ar fi două bilete la cinema la preț de unul. Doar asigurați-vă că prețul pe care îl oferă este la fel de ieftin ca și cum ați merge direct la furnizor.

Economisiți pe drum

Un plan viclean

Planificați cu atenție pentru a urma traseul cel mai economic pentru mașina dumneavoastră, care va varia în funcție de tipul de motorizare pe care îl are. Asigurați-vă că luați în calcul cele mai ieftine opriri pentru combustibil (ceea ce va însemna evitarea stațiilor de benzină de pe autostradă) sau, pentru EV șoferii, destinațiile de încărcare cele mai avantajoase.

Alinați piciorul de plumb

Adaptați-vă stilul de condus pentru a economisi combustibil. Evitați accelerările rapide și frânările bruște anticipând traficul și luați în considerare reducerea vitezei de croazieră la 100 km/h, ceea ce ar putea crește eficiența cu 10 procente în cazul mașinilor cu combustie și chiar mai mult în cazul vehiculelor electrice.

Toți la bordul trenului economiilor

Parkopedia este o resursă excelentă pentru a găsi parcări mai ieftine, în special în gări. Alternativele mai puțin costisitoare s-ar putea să nu fie chiar atât de departe, proprietarii întreprinzători din apropiere încercând adesea să subcoteze parcările oficiale din stații.

Combustibil pentru reflecție

Utilizați PetrolPrices.com pentru a găsi cele mai ieftine stații de alimentare locale, dar nu vă îndepărtați prea mult de drumul dvs. sau ați putea arde toate economiile în combustibilul irosit. Puteți căuta în funcție de locația dvs. actuală sau viitoare, precum și să verificați prețurile benzinei și motorinei normale și premium. De asemenea, încercați să evitați ca pe o ciumă stațiile de alimentare de pe autostradă, cu prețurile lor foarte mari.

Nu plătiți o primă

Pentru majoritatea mașinilor moderne, beneficiile alimentării cu benzină fără plumb premium – atât în ceea ce privește economia de combustibil, cât și performanța – sunt neglijabile. Economisiți în jur de 10 pence pe litru și optați pentru cea obișnuită; amintiți-vă doar că mașinile mai vechi vor suferi în fața E10, așa că E5 super fără plumb ar putea fi singura dvs. opțiune. Între timp, motorina Premium poate face o treabă bună în ceea ce privește curățarea sistemului de alimentare, așa că ar putea merita să o folosiți doar la fiecare 1.000 de kilometri sau cam așa ceva.

Pregătiți-vă mașina pentru economii

Asigurați-vă că mașina dumneavoastră este pregătită pentru a fi cât mai economică posibil. Ați eliminat încărcătura inutilă? Sunt toate anvelopele umflate la presiunile recomandate? Nu vă lăsați tentat să le umflați prea mult, pentru că acest lucru va dăuna și economiei și va cauza o uzură neuniformă a anvelopelor care vă poate obliga să înlocuiți prematur cauciucul. De asemenea, a fost respectat programul de service? O revizie regulată va crește și ea eficiența mașinii dumneavoastră.

Împărtășirea înseamnă grijă

Reduceți costul navetei și ajutați mediul înconjurător folosind un serviciu precum Liftshare. Acesta vă pune în legătură cu alte persoane care fac aceeași călătorie în același timp, permițându-vă să călătoriți împreună și să împărțiți costurile.

Economisiți la o mașină nouă

Nu vă lăsați înșelat de un contract de leasing

Dacă intenționați să vă plătiți mașina lunar, căutați cea mai bună ofertă, astfel încât ratele lunare să fie cât mai mici posibil. Diferiți factori afectează leasingul și PCP plăți lunare.

Exploatează puterea bangerului

În loc să fiți primul proprietar al unei mașini, gândiți-vă să fiți ultimul proprietar; cumpărați o mașină folosită, dar ieftină, și păstrați-o în funcțiune cât mai mult timp. S-ar putea să fiți surprins de cât de modernă – și fiabilă – este o mașină pe care o puteți cumpăra cu foarte puțini bani.

Dimensiunea contează

Mașina aceea mare de pe alee s-ar putea să nu mai fie la fel de utilă ca înainte. De exemplu, dacă copiii dvs. au plecat de acasă sau poate că a fost prea mare de la bun început. Prin reducerea dimensiunii, ar trebui să vă puteți bucura de costuri de funcționare mai mici.

Reducerea parcului auto

Întrebați-vă dacă aveți cu adevărat nevoie de mai mult de o mașină. O mai mare dependență de mersul pe jos, de mersul cu bicicleta și de serviciile de închiriere de mașini pe oră v-ar putea permite să vă mulțumiți cu mai puține vehicule.

Economisiți la întreținere, piese și reparații

Murdărește-ți mâinile

Economisiți la facturile de garaj dacă vă ocupați singur de unele dintre lucrări. Chiar dacă începeți cu lucrări mai simple – gândiți-vă la schimbarea becurilor – economiile pot fi mari. Pe măsură ce vă crește încrederea, vă puteți ocupa de lucrări precum schimbarea uleiului și a filtrelor.

Calendar auto

Utilizați un serviciu gratuit, cum ar fi Google Calendar, pentru a seta alerte pe parcursul anului pentru lucruri precum MoT, service și multe altele. La urma urmei, uitarea oricăreia dintre acestea ar putea sfârși prin a fi costisitoare în ceea ce privește amenzile și efortul mecanic.

Verificări înainte de testarea MoT…

Există diverse defecte pentru care mașina dumneavoastră ar putea să nu treacă testul MoT și care sunt ușor de rezolvat. Uitați-vă bine pe lista completă a ceea ce acoperă un MoT și vedeți ce puteți verifica și rectifica (gândiți-vă la becuri și ștergătoare) înainte de a merge la centrul de testare.

…și alegeți cu înțelepciune

Continuând cu testele MoT, luați în considerare utilizarea unei stații MoT administrate de consiliu. Aceste unități fac doar testele propriu-zise și nu și lucrările de remediere. Prin urmare, nu au niciun beneficiu în a vă refuza pe nedrept mașina, așa cum ar putea face un garaj independent fără scrupule.

Obțineți cauciucul la un preț mai mic

Folosiți site-uri precum Blackcircles.com atunci când înlocuiți anvelopele pentru a economisi bani, obținând în același timp cele mai bune produse posibile în funcție de bugetul dvs. și profitați de ofertele la anumite mărci.

Economisiți prin cumpărături inteligente

Avantaje la locul de muncă

Verificați ce recompense legate de autovehicule oferă angajatorul dvs.; s-ar putea să puteți obține o asigurare de avarie cu reducere/gratuită sau un împrumut cu dobândă redusă pentru finanțarea unei mașini. Dacă selecția este dezamăgitoare, utilizați instrumente precum sondajele personalului pentru a oferi feedback și, sperăm, pentru a îmbunătăți oferta mai departe.

Bani pentru nimic

Folosiți site-uri de cashback, cum ar fi Quidco, pentru cât mai multe dintre cheltuielile dvs. cu motorul, precum și pentru toate celelalte achiziții. Acestea vor oferi sume mici de cashback plătite fie direct în contul dvs. bancar, fie sub formă de vouchere de cumpărături.

„Fidelitate

Sistemele de fidelizare ar trebui să vă atragă înapoi la aceeași unitate de fiecare dată. În schimb, înscrieți-vă la fiecare program pe care ați putea ajunge să îl utilizați – dacă oricum cheltuiți banii, ați putea la fel de bine să primiți ceva înapoi, iar astfel de recompense se acumulează frumos în timp, în funcție de cât de des vizitați.

Casa de cărți de joc

O altă modalitate de a obține recompense este prin intermediul anumitor carduri de credit care oferă utilizatorilor cashback, mile aeriene și multe altele. Folosiți-l pentru toate cheltuielile – auto sau de altă natură – dar tratați-l ca pe un card de debit și aveți un debit direct setat pentru a plăti întreaga sumă datorată în fiecare lună.

Coduri promoționale

Înainte de a verifica cu un coș de motorizare sau alte bunuri online, aveți întotdeauna o căutare bună în jurul valorii de un voucher. S-ar putea să descoperiți că retailerul pe care îl utilizați oferă o reducere atunci când vă înscrieți la un buletin informativ, de exemplu.

Cumpărături inteligente

Folosiți arhivele de teste de produse de pe autoexpress.co.uk pentru a găsi accesoriile la cel mai bun preț. Apoi, utilizați servicii precum Google Shopping și plug-in-ul de browser Honey pentru a găsi cel mai mic preț posibil.

Club împreună

Uitați-vă la organizațiile auto la care vă puteți înscrie pentru a economisi bani. De exemplu, Halfords și-a lansat recent Motoring Club, în timp ce actualii și foștii funcționari publici și lucrătorii din sectorul public se pot înscrie în Boundless by CSMA.

Economisiți la conectare

Primiți bani înapoi de la guvern

Din păcate, subvențiile guvernamentale legate de vehiculele electrice se epuizează, dar cei care locuiesc în proprietăți de închiriat și în apartamente cu locuri de parcare în afara străzii încă mai pot cere înapoi până la 350 de lire sterline pentru instalarea unui punct de încărcare la domiciliu prin intermediul subvenției pentru puncte de încărcare a vehiculelor electrice.

Fără taxă pentru taxă

Utilizați servicii precum Zap-Map pentru a găsi facilități de încărcare gratuită a vehiculelor electrice oriunde mergeți – centrele comerciale pot fi deosebit de bune în acest sens. S-ar putea să nu obțineți mai mult de 7 kW, dar dacă stați în jurul valorii de câteva ore, ar trebui să plecați, sperăm, cu o creștere decentă a kilometrilor pentru o cheltuială mică sau deloc.

Conectați-vă la priză cât mai des posibil

Mulți sunt atrași de hibrizi plug-in din cauza cifrelor BiK relativ scăzute, dar ar fi o prostie să economisești bani doar prin intermediul scutirilor de taxe pe care le aduc aceste modele. Dacă vă conectați la priză cât de des puteți, ați putea însemna că nu veți avea nevoie decât rareori să utilizați motorul cu ardere internă al unui PHEV. Dacă, pe de altă parte, folosiți unul cu bateria descărcată, economia de combustibil va fi slabă.

Mai multe modalități de a economisi…

Lasă-ți aleea de acces să-și câștige existența

Un loc liber pe alee? Luați în considerare posibilitatea de a-l închiria prin intermediul unui serviciu precum Your Parking Space sau Just Park – primele 1.000 de lire sterline din câștigurile anuale vor fi scutite de impozit. În zonele mai aglomerate, în special în Londra, în apropierea marilor centre de transport public, poate aduce mii de euro pe an.

AirBnB (pentru mașini)

Este potențial puțin descurajant, dar există servicii, cum ar fi Turo, care vă permit să vă tratați mașina ca pe un AirBnB, închiriind-o altora pentru un randament rezonabil de bun.

Faceți ca amenda de parcare să dispară…

Nu aveți nimic de pierdut dacă contestați o amendă de parcare și aveți multe de câștigat. Căutați pe internet ghiduri despre cum să contestați cel mai bine dacă credeți că a fost emisă pe nedrept.

…dar a fost de fapt o amendă de parcare?

În legătură cu acest subiect, din punct de vedere tehnic, nu trebuie să plătiți deloc o taxă de la o firmă privată de parcare – acestea sunt adesea facturi efective, mai degrabă decât notificări de penalizare, chiar dacă sunt adesea prezentate ca fiind acestea din urmă.

Reduceți durerea fiscală

Plătiți anual taxa pe autovehicule și economisiți. Cei care plătesc cel mai mult vor economisi cel mai mult – cumpărarea anuală este cu 63 de lire sterline mai ieftină decât două plăți unice pe șase luni pentru mașinile 2001-2017 din cea mai poluantă bandă de impozitare „M”. Diferența dintre plata anuală și plata semestrială sau lunară prin debit direct nu este la fel de mare, cu puțin peste 30 de lire sterline.

Puterea umană

Nu trebuie să mergeți atât de departe? Luați în considerare mersul pe jos sau cu bicicleta – diferența în timpul călătoriei s-ar putea să nu fie atât de mare pe cât ați putea crede. S-ar putea chiar să ajungeți mai repede decât cu mașina atunci când traficul este aglomerat și să faceți puțină mișcare.

Nu mai folosiți deloc mașina

Unii – în special în zonele urbane – ar putea renunța la mașină dacă mersul pe jos, mersul cu bicicleta și utilizarea transportului public se dovedesc a fi alternative adecvate. Noi, la Auto Express, considerăm că aceasta este o ultimă soluție, desigur!

Mai multe sfaturi de economisire a banilor de mașină…Source link

Latest

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Ce spune Alpine despre viitorul Renault-Nissan

Lansarea a aproximativ 100.000 de vânzări în SUA...
spot_imgspot_img

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic a fost inversat la sfârșitul anului 2022, în special în octombrie și noiembrie.„Când te uiți...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să investească aproximativ 500.000 de dolari în program, în timp ce nivelul superior, numit „elita certificată”,...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor de automobile de a contesta tarifele dealerilor pentru piesele și forța de muncă în garanție...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.