Conținut exclusiv:

Volkswagen | Modele de mașini Volkswagen 2022 și 2023 – Descoperă prețul tuturor vehiculelor Volkswagen noi din SUA


Cumpărați modele Volkswagen second-hand


Înființat în 1937, Volkswagen se traduce prin „mașina oamenilor”, iar în 2020, producătorul auto german încă se adresează maselor din SUA. Marca are o moștenire bogată și se bucură de un volum mare de vânzări. Există o serie de mașini VW diferite în producție care se adresează unei varietăți de oameni. Fie că sunteți în căutarea unui SUV spațios sau a unui hatch fierbinte și fulminant, există suficiente modele VW pentru a vă satisface nevoile. În timp ce multe dintre acestea au prețuri rezonabile, unele dintre cele mai recente modele de la Volkswagen seamănă mai mult cu rudele lor de la Audi și au o etichetă de preț pe măsură.

Caracteristicile gamei VW din 2021

Lista de modele Volkswagen din America este lungă, dar indiferent de tipurile de Volkswagen disponibile, toate au câteva asemănări:

 • Motoare – Acest producător de automobile jură pe cele patru motoare. Bineînțeles, derivatele axate pe performanță primesc unele tuninguri jazzate pentru puteri mai mari, dar majoritatea se bazează pe un patru cilindri standard pentru a porni.
 • Interioare – Acesta este un domeniu în care marca domină pur și simplu, indiferent de MSRP sau de nivelul specific de specificații. Cele mai noi mașini de la Volkswagen au niște zone de pasageri excelente atunci când le compari cu concurenții, fiind funcționale fără a părea ieftine.
 • Prețuri – Deoarece gama de vehicule Volkswagen din SUA este atât de diversă, costul acestor automobile variază foarte mult. Cel mai mic cost aparține sedanului Jetta cu un MSRP care se situează puțin sub 20k $, în timp ce cel mai premium este Atlas Cross Sport care poate depăși marca de 50k $.

Tipuri de automobile Volkswagen

Lista de mașini noi de la Volkswagen este cuprinzătoare, iar în cadrul gamei VW există diferite tipuri de vehicule. Iată câteva dintre ele:

 • Hatchback-uri – Printre cele mai populare Volkswagen din 2021 se numără Golf GTI de 245 CP, un hatch mic și înflăcărat care a fost nava amiral a mărcii de ceva timp. Golf a fost accesibil ca o exclusivitate non-performantă până în 2020, dar Mk 8 va fi vândut în SUA doar în varianta GTI și R începând din acest an.
 • Sedanuri – Există patru sedanuri din care puteți alege. Jetta este mai mic și are un preț mai rezonabil, și probabil că veți vedea câțiva șoferi Uber zburând prin oraș în aceste mașini. Are, de asemenea, un consum superb de combustibil. Există, de asemenea, o versiune GLI ușor mai sportivă a acesteia. Passat vizează caracterul practic, dar oferă mai mult lux, iar Arteon este cel mai decadent dintre toate.
 • Vagoane – Alltrack și SportWagen sunt ambele bazate pe Golf, dar sunt mult mai utilitare ca urmare a dimensiunilor mai mari. Acesta din urmă este cel mai accesibil, iar Alltrack este ușor mai generos în ceea ce privește dotările din dotare și calitatea generală.
 • SUV-uri – Pentru VW, lucrurile bune vin în doi. Există trei elemente noi în această categorie pentru 2021. Tiguan este mai degrabă un crossover compact decât un adevărat high-rider și a rămas relativ neschimbat în ultima vreme. Mult mai marele Atlas punctează și el cu brio, fiind cea mai bună alegere pentru familii.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra vehicule Volkswagen

Chiar și cele mai bune au defectele lor, așa că este logic să vă gândiți la argumentele pro și contra unui Volkswagen nou:

Pro

 • Gama de opțiuni de motorizare
 • Aproape toate tipurile de automobile din gamă
 • Ratinguri de fiabilitate apreciabile
 • Variantele recente au cabine de înaltă tehnologie
 • Cifre frugale privind consumul de combustibil

Contra

 • Unele motoare nu sunt suficient de puternice
 • Anumite produse arată vechi
 • Poate fi un pic mai scump în comparație cu rivalii

Modele și prețuri Volkswagen noi

Lista modelelor Volkswagen aflate în prezent la vânzare este destul de extinsă. Prețurile celor mai noi mașini Volkswagen variază, de asemenea, de la buget la extravagant:


Model Putere Motor Preț de bază
Volkswagen Arteon 300 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $40,750
Volkswagen Atlas 235 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $34,335
Volkswagen Beetle 174 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $20,895
Volkswagen CC 200 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $34,475
Volkswagen Eos 200 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $31,995
Volkswagen GLI 200 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $23,745
Volkswagen Golf 147 CP 1.4L Turbo Inline-4 benzină $23,195
Volkswagen GTI 200 CP 2.0L Turbo 2.0L Turbo Inline-4 Gas $24,595
Volkswagen ID.4 145 CP Electric $37,495
Volkswagen ID.Aero 302 CP Electric TBC

Întrebări frecvente

Este recomandabil să achiziționați o opțiune folosită?

Da, nu există niciun motiv pentru a nu o face. Asigurați-vă doar că aveți de-a face cu un dealer de încredere și că evaluați clar istoricul automobilului. Mașinile noi de la Volkswagen sunt ideale, dar preloved ar trebui să fie la fel de fiabile.

Care este cel mai bun mod de a ști care este echiparea potrivită pentru mine?

Primul pas ar fi să căutați o recenzie fiabilă și informativă a fiecărui Volkswagen pe care îl aveți în vedere. Acest lucru vă va ajuta să determinați care dintre diferitele opțiuni corespund nevoilor dumneavoastră specifice. De acolo, este recomandat să luați fiecare dintre finaliști pentru un test drive pentru a vedea cum se simte cu adevărat. Cu o combinație de cercetare detaliată și experiență practică, ar trebui să devină clar care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Care este cel mai ieftin produs de la producător?

Jetta este, în prezent, cel mai ieftin vehicul din grajd, pornind de la aproximativ 19.000 de dolari. Este, de asemenea, eminamente economic în varianta standard, oferind cifre de kilometraj de 30/40/34 mile pe galon în ciclurile oraș/stradă/combinat.

Pentru mai multe informații despre specificații, caracteristici și comparații cu rivalii direcți, consultați recenziile noastre detaliate. Există, de asemenea, un sistem de clasificare util pentru a vă ajuta să întocmiți rapid o listă scurtă cu cele mai bune alegeri.
Source link

Latest

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Ce spune Alpine despre viitorul Renault-Nissan

Lansarea a aproximativ 100.000 de vânzări în SUA...
spot_imgspot_img

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic a fost inversat la sfârșitul anului 2022, în special în octombrie și noiembrie.„Când te uiți...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să investească aproximativ 500.000 de dolari în program, în timp ce nivelul superior, numit „elita certificată”,...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor de automobile de a contesta tarifele dealerilor pentru piesele și forța de muncă în garanție...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.