Conținut exclusiv:

Hyundai IONIQ 5 și Santa Fe au câștigat prestigioasele premii Kelley Blue Book Best Buy Awards 2023


  • 2023 IONIQ 5 câștigă 2023 Best Buy Premii pentru segmentele de modele noi și vehicule electrice
  • 2023 Santa Fe câștigă 2023 Best Buy Premiul pentru segmentul SUV-urilor de dimensiuni medii cu două rânduri
  • Premiile Best Buy îi ajută pe cumpărătorii de mașini noi să găsească cele mai bune vehicule în funcție de segment
  • Pilotul NASCAR Toni Breidinger face echipă cu Kelley Blue Book pentru a testa cel mai bun model nou câștigător al ediției 2023 Hyundai IONIQ 5


FOUNTAIN VALLEY, California, 15 decembrie 2022
– Hyundai a primit trei premii în cadrul ediției din acest an a Kelley Blue Book Premiile Best Buy. IONIQ 5 a câștigat două categorii, câștigând segmentul vehiculelor electrice și segmentul noilor modele, cea mai înaltă distincție din acest an. Site-ul Santa Fe a câștigat în segmentul SUV-urilor medii cu două rânduri. Premiile Best Buy Awards reprezintă punctul culminant al evaluării și testării de către experți a aproape tuturor vehiculelor noi disponibile. Procesul cuprinzător include o analiză a datelor legate de vehicule, inclusiv prețurile de tranzacționare a vehiculelor, date privind costul de utilizare pe 5 ani, recenzii ale consumatorilor, evaluări și informații privind vânzările cu amănuntul.

În acest an, Kelley Blue Book a încheiat un parteneriat cu pilotul NASCAR Toni Breidinger. Breidinger s-a alăturat editorilor Kelley Blue Book pentru o zi de condus Hyundai IONIQ 5, împărtășindu-și gândurile și impresiile de condus în timp ce evalua noul model prin prisma unui pilot de curse.

„Obiectivul pentru IONIQ 5 a fost acela de a depăși așteptările clienților noștri în comparație cu un SUV similar cu motorizare ICE”, a declarat Ricky Lao, director de planificare a produselor, Hyundai Motor North America. „Am vrut să le oferim ceva special, iar designul lui IONIQ 5, încărcarea ultra-rapidă, interiorul spațios și autonomia de peste 300 de mile[i] (cu anumite versiuni RWD) face exact acest lucru. Iar Santa Fe este un SUV de familie remarcabil, cu un aspect deosebit.”


Hyundai IONIQ 5 este fotografiat în Irvine, California, la 20 iulie 2022


Hyundai Santa Fe este fotografiat în Silverado Canyon, California, la 9 august 2022

Citate de la Kelley Blue Book și Toni Breidinger
„Numărul de vehicule electrice disponibile pentru cumpărătorii de mașini noi continuă să crească într-un ritm amețitor, iar concurența continuă să se încingă pe măsură ce aceste vehicule eficiente câștigă popularitate în rândul consumatorilor”, a declarat Jason Allan, editor principal de recenzii și evaluări pentru Kelley Blue Book. „Echipa noastră a fost atât de impresionată de noul Hyundai IONIQ 5 în timpul testării de anul acesta a premiilor Best Buy Awards, încât nu numai că i-am acordat titlul de Cel mai bun vehicul electric pentru 2023, dar a primit și trofeul de Cel mai bun model nou. Este cu adevărat un vehicul care exemplifică cât de ușor poate fi acum să treci la un vehicul complet electric, dispunând de o autonomie impresionantă și de caracteristici tehnice la care consumatorii se așteaptă și oferind o valoare extraordinară în raport cu concurența.”

„În calitate de pasionat de automobile de o viață, a fost o emoție să mă alătur experților de la Kelley Blue Book pentru o zi pentru a pune la încercare Hyundai IONIQ 5 2023”, a declarat Toni Breidinger, pilot NASCAR. „Interiorul spațios și tabloul de bord extins mi-au ieșit în evidență. Cel mai important, am apreciat autonomia complet electrică. După o zi de testare cu IONIQ 5, pot confirma că cel mai bun model nou din acest an este aprobat de piloți.”

Laude pentru IONIQ 5 de la Kelley Blue Book
Cu mai mult de 300 mile de autonomie cu anumite versiuni RWD, un interior spațios, plin de tehnologie și un preț de pornire impresionant, Hyundai IONIQ 5 arată cât de ușor poate fi pentru cineva să meargă complet electric. Puteți trece chiar și de la 10 la sută de încărcare la 80 la sută în doar 18 minute în condiții optime de încărcare[ii]. Stilul de inspirație retro al lui Hyundai IONIQ 5 întoarce capetele, dar autonomia de 303 milei combinate cu tehnologia impresionantă, ușor de utilizat și interiorul spațios la un preț bun, consolidează acest vehicul ca fiind un Best Buy.

Laude pentru Santa Fe de la Kelley Blue Book
Recunoaștem nu numai valoarea imensă a acestui SUV cu 5 pasageri, ci și atractivitatea sa largă. Hyundai își atârnă pălăria colectivă pe povestea sa de valoare, și nicăieri nu este această valoare mai evidentă decât în nivelul și calitatea tehnologiei sale. Găsirea unui SUV la acest nivel de preț cu un asemenea grad de atenție la detalii la interior și la exterior este un tribut adus geniului Hyundai de a face ca fiecare dolar să conteze.

Pentru mai multe informații și știri de la KBB.com de la Kelley Blue Book, vizitați www.kbb.com/media/, urmăriți-ne pe LinkedIn la https://www.linkedin.com/company/kelley-blue-book/, Twitter la www.twitter.com/kelleybluebook (sau @kelleybluebook), dați like paginii noastre de pe Facebook la www.facebook.com/kbb și urmăriți-ne pe Instagram la https://www.instagram.com/kbb_com/ (sau @kbb_com).

Despre Kelley Blue Book
Înființată în 1926, Kelley Blue Book, The Trusted Resource®, este sursa de informații și evaluare a vehiculelor, în care atât consumatorii, cât și industria auto se bazează de aproape un secol. Fiind standardul industriei de generații întregi, Kelley Blue Book oferă informații transparente și obiective și instrumente inovatoare, bazate pe date, pentru consumatori, dealeri auto și producători. Compania publică săptămânal milioane de valori care reflectă piața pe site-ul său web de top KBB.com, de la faimoasele valori de schimb Blue Book® Trade-In Values la instrumentul Kelley Blue Book® Price Advisor, care oferă un interval pentru ceea ce consumatorii se pot aștepta în mod rezonabil să plătească pentru un vehicul în zona lor. Editorii KBB.com evaluează și analizează sute de vehicule noi în fiecare an pentru a-i ajuta pe consumatori să înțeleagă care sunt cele mai bune mașini și cele mai bune SUV-uri care să le satisfacă nevoile. Kelley Blue BookSM Oferta instantanee de numerar oferă o ofertă de schimb rambursabilă consumatorilor pregătiți pentru tranzacții și îi pune în legătură în mod convenabil cu dealerii locali participanți. Consilierul de service al Kelley Blue Book oferă îndrumări cu privire la cât de mult trebuie să plătească pentru service și reparații, permițând consumatorilor să programeze service-ul cu dealerii locali pe KBB.com. De asemenea, compania oferă valori ale vehiculelor companiilor de finanțare și de asigurări, precum și agențiilor guvernamentale. Kelley Blue Book este o marcă Cox Automotive.

Hyundai Motor America
Hyundai Motor America se concentrează pe „Progres pentru umanitate” și pe soluții de mobilitate inteligentă. Hyundai oferă consumatorilor din SUA o gamă bogată în tehnologie de automobile, SUV-uri și vehicule electrificate. Cei 820 de dealeri ai noștri au vândut mai mult de 738.000 de vehicule în SUA în 2021, iar aproape jumătate dintre acestea au fost construite la Hyundai Motor Manufacturing Alabama. Pentru mai multe informații, vizitați www.HyundaiNews.com.

Hyundai Motor America pe Twitter | YouTube | Facebook | Instagram | LinkedIn

###

[i] Autonomie estimată de EPA de 303 mile pentru IONIQ 5 SE/SEL/Limited RWD 2023; autonomie de 266 mile pentru IONIQ 5 SE/SEL/Limited AWD; și autonomie de 220 mile pentru IONIQ 5 SE RWD (gama standard). Toate cifrele sunt estimări EPA și se bazează pe o baterie complet încărcată. Doar în scop comparativ. Capacitatea bateriei scade cu timpul și cu utilizarea. Autonomia reală va varia în funcție de o serie de factori, inclusiv opțiunile vehiculului, condițiile și obiceiurile de condus, starea vehiculului și a bateriei și temperatura exterioară.

[ii] Aproximativ 18 minute pentru a încărca de la 10% la 80% la un încărcător ultra-rapid de 350 kW, 800 V CC. Timpul real de încărcare variază în funcție de o serie de factori, inclusiv nivelul actual de încărcare a bateriei, puterea unității de încărcare, setările vehiculului și ale bateriei și temperatura exterioară.

Source link

Latest

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor...

Automotive News Ediția 6

In aceasta ediție veți putea viziona câteva scurte reportaje...

Ce spune Alpine despre viitorul Renault-Nissan

Lansarea a aproximativ 100.000 de vânzări în SUA...
spot_imgspot_img

Vânzările de mașini second hand sunt de așteptat să scadă din nou în 2023

Pentru Groves, se pare că un comutator metaforic a fost inversat la sfârșitul anului 2022, în special în octombrie și noiembrie.„Când te uiți...

Ford reduce limita de vânzări de vehicule electrice pentru dealerii săi

Brandul a spus că dealerii „certificati” trebuie să investească aproximativ 500.000 de dolari în program, în timp ce nivelul superior, numit „elita certificată”,...

Colorado vizează paritatea rambursării garanției dealerului auto

Proiectul de lege limitează, de asemenea, capacitatea producătorilor de automobile de a contesta tarifele dealerilor pentru piesele și forța de muncă în garanție...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.